Vi kan rigtig godt lide at hjælpe. Og være med til at løse konkrete udfordringer her og nu. Faktisk er det noget af det, der motiverer os allermest. Og vi mener også, vi er ganske gode til det.

Derfor tilbyder vi nu også vores hjælp til dig i andre regier end projekter og/eller forløb med meget specifikke mål. For mens det altid er godt at få god hjælp til konkrete problemstillinger, er det vores erfaring, at der ofte også i dagligdagen kan være brug for en livline til at diskutere små og store spørgsmål med – og sikre alle perspektiver bliver vendt rigtigt.

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan vi over tid kan hjælpe dig og din virksomhed, kan du se vores nye ydelser under “Partner”. Blandt de muligheder vi tilbyder er muligheden for at være en tilkalde-sparringspartner, når du har brug for det. Måske endda som medlem af et Advisory Board eller din bestyrelse.

Vores tilbud gælder også andre bureauer og rådgivningsvirksomheder. Så hvis I står og mangler spidskompetencer indenfor markedsindsigt, forretningsudvikling og facilitering, kan FURTHER hjælpe jer godt videre.

(Foto: Pixabay.com)

Skriv et svar