Få ting er værre end et problem, der bare udskydes, udskydes og udskydes. Mængden af energi man kan bruge, og ressourcer der kan spildes, mens man venter på at få skabt en løsning, kan være meget stor.

I vores erfaring er der oftest to hovedårsager til, at et problem får lov til at ligge: Dagligdagens opgaver tager fokus og fylder alt. Og bare tanken om at skulle finde den rigtige måde at tackle et givent problem på kan være nok til, at man forsøger at undgå det så længe som muligt.

Men et problem behøver ikke at være et problem længe, hvis der findes en god og effektiv måde at løse problemet på.

Hos FURTHER hjælper vi med at løse disse problemer, der ellers bare får lov til at ligge. Vi gør det ved at lægge en struktur frem for arbejdet hen imod en løsning, der sikrer, at vi på meget lidt tid kommer væsentligt længere, end man ellers kommer på meget længere tid.

Vi anvender Googles Design Sprint metode som det effektive problemknuser-værktøj, det også kan være. Og vi guider dig sikkert igennem, så du aldrig igen behøver at stå i en situation, hvor det bliver nærmest uoverskueligt at gå i gang med at løse problemer.

(Foto: http://pixabay.com)

 

 

Skriv et svar