Der er stor forskel på en proces og en proces, der er drevet fremad af erfaring. Mens processen i sig selv kan være rigtig fornuftig og kan udføres godt, kræver det hands-on erfaring at få skabt de bedst mulige resultater. Det gøres bedst med en meget erfaren ekstern facilitator.

Forklaringen er den enkle, at der altid i enhver proces kommer tidspunkter, hvor det er nødvendigt at vurdere, hvad næste skridt skal være for at sikre den rette fremdrift. Heri ligger også, at det kan være nødvendigt at droppe den oprindelige plan for i stedet at forfølge et andet spor. Og det kan være svært for en intern eller en mere junior person at gøre.

Det kræver mod og evne til at tilpasse sig hurtigt. Og den slags gøres bedst med erfaring.

Hos FURTHER har vi samlet set 35 års erfaring i at facilitere og drive et projekt i den retning, det kræves for at opnå de bedste resultater. Når vi arbejder sammen med dig, får du ikke kun vores viden om marked og tendenser samt de gode processer. Du får – vigtigst af alt – også vores erfaring med at skabe resultater.

(Foto: Pixabay.com)

Skriv et svar