FURTHER

FURTHER er på vej

I dag lancerer vi i FURTHER version 2.0 af vores website.

Det er ikke nogen mission til Mars, vi er på med denne lancering. Mere en første test af selve raketten. Dermed også sagt at der i de kommende måneder vil støde flere ting til på dette website, som forhåbentlig kan give dig et endnu bedre overblik over, hvordan vi kan hjælpe dig med de udfordringer, du står med lige nu.

For hvis du står med et større eller mindre projekt, du skal i gang med at udvikle til en kommerciel forretning, er der ganske givet noget, hvor vores årelange erfaring kan være til hjælp for dig. Så tøv endelig ikke med at tage fat i os – i første omgang bare til en uforpligtende snak.

Det er (også) det, vi er her for.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: