FURTHER i samarbejde med Symbion

I FURTHER er vi glade for og stolte over, at vi har indgået et samarbejde med Danmarks største forretningsmiljø for innovative virksomheder, Symbion i København.

Samarbejdet startes for alvor op i det nye år, hvor vi sammen vil arrangere en række gratis meetup’s, hvor alle der er interesserede i udvikling af nye forretningsmodeller kan deltage. Vi kommer bl.a. til at snakke Jobs-to-be-done, og hvordan man arbejder med det i praksis, ligesom vi kommer til at snakke om test og validering af forretningsmodeller og deres enkelte dele.

Som det ser ud lige nu bliver det til fire events i alt i løbet af foråret. Der kommer mere information om det enkelte meetup samt link til tilmelding, efterhånden som vi nærmer os, og programmet ligger helt fast.

Hands-on kursus

Udover disse gratis events kommer vi i FURTHER til at tilbyde en seminar-række på fire seminarer. Her vil vi give de deltagende virksomheder mulighed for selv at arbejde struktureret og effektivt med udvikling af Product-Market Fit og dertil hørende forretningsmodeller.

Alle erfaringer viser, at den primære årsag til, at startups fejler er, at der ikke reelt er noget behov i markedet for det produkt, de skaber. Og med deltagelsen på denne seminarrække kan de deltagende virksomheder kraftigt mindste risikoen for, at de bliver nogle af dem, der ender i lige præcis den situation.

Seminarerne sælges som én samlet pakke, man kan deltage i. Også her kommer der nærmere information om program, udbytte og priser, når vi kommer på den anden side af årsskiftet.

Få et godt råd

Endelig kommer FURTHER til at have sin jævnlige gang på Symbion. Her bliver det muligt at booke tid til en kaffesnak omkring udfordringer og spørgsmål, der relaterer sig til udvikling af Product-Market Fit samt forretningsmodeller. Det er en gratis hjælpende hånd til virksomheder, der bor på Symbion, og som har brug for et par friske øjne til at komme godt videre med at skabe det forretningsmæssige fundament for deres virksomheder.

Vi glæder os til at møder jer derude.

(Foto: News Oresund/Flickr)

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.