Lad ikke frygten sætte ind

Uanset hvor gode, du og din virksomhed er til at skabe innovation indenfor produkter og tjenester, vil I engang imellem komme ud for, at I fejler og rammer helt ved siden af.

Årsagerne til dette kan være mange, men resultatet vil i disse tilfælde altid være det samme: Bristede forventninger, forhåbninger – og en tiltagende frygt for at kaste sig ud i det næste projekt, når det nu ikke gik så godt sidste gang.

Nederlag er nederlag

Frygten er reel nok, for der er ingen af os, der ønsker at fejle med de ting, vi foretager os. Og vi kan snakke nok så meget om vigtigheden af at være agile, turde fejle hurtigt m.m. Følelsen af nederlag er og bliver følelsen af nederlag.

Derfor er der også brug for at se på, hvad du og din virksomhed kan gøre for at minimere risikoen for, I alt for ofte kommer i den situation, hvor jeres nederlag sammenlagt skaber en stadig større klump af frygt for at gå nye veje og prøve nye ting af.

Gå udenom frygten

Det handler om så ofte som muligt at kunne gå den mest direkte vej fra et behov eller udfordring, du spotter i markedet, til du har et produkt eller en service derude, der adresserer præcist disse og ad den vej skaber glæde hos dine kunder og klingende mønt på bundlinien.

Hos FURTHER er vi eksperter i at hjælpe dig med at finde den mest direkte vej og være med til at sikre, at du undgår risikoen for at samle så mange nederlag sammen, at det til sidst bliver en udfordring i sig selv for dig og din virksomheds evne til at skabe de fornødne resultater.

Tag fat i os i dag og lade os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre denne latente frygt helt og aldeles til skamme.

(Foto: Pixabay.com)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.