Vi ved, hvad det handler om, for vi har selv været der, hvor du er nu. Det er din store fordel ved at arbejde sammen med os. Og vi synes selv, det er en stærk pakke, du får.

LARS NOE er vores analysemand, der i mere end 15 år har arbejdet struktureret med at stille spørgsmålstegn ved ALT. Ikke af princip men fordi han ved, at nøglen til at komme helt tæt på en problemstilling – og dermed også en mulig løsning – er at blive ved med at spørge og undersøge, indtil man føler, man er kommet helt ind til kernen.

Lars er garanten for, at der er belæg for, at der er et problem, det er værd for dig at løse. Hvis han siger, det er sådan, det er, så er det sådan.

Læs mere om Lars på LinkedIn.

MADS VAD KRISTENSEN er vores koncept- og forretningsudvikler, der med godt 20 års erfaring og en stærk digital  baggrund fra store danske og internationale virksomheder – inklusiv toplederroller – er rigtig stærk til at stille skarpt på det store billede og omsætte dette til konkrete, pragmatiske ting, du og dem omkring dig kan gøre her og nu.

Mads svinger gerne pisken som facilitator i et projekt. Ikke fordi det i sig selv er noget, han nyder. Men fordi han af erfaring ved, det er det, der bringer dig fremad og skaber rammerne for, du kan nå de bedste resultater.

Læs mere om Mads på LinkedIn.

Vi er overbeviste om, at kombinationen af indsigt og fremdrift er enorm stærk og kan være lige præcis det, du mangler, for at lykkes med at komme godt videre.