FURTHER

med Peytz & Co

Hands-on i dag, ryk i morgen

Hos FURTHER vil vi gerne hjælpe dig med at klæde dig på til succes.

Derfor har vi samlet alle vores erfaringer, metoder og værktøjer i en række forskellige, overskuelige formater, som forhåbentlig kan fungere som enten en inspiration for dig eller hjælpe dig lige der i processen, hvor du befinder dig nu.

Vi tilbyder inspirations- og kickoff-foredrag, inden du går i gang. Disse tager et par timer og er designet til at få dig godt fra land i f.eks. et strategiprojekt eller en kreativ udviklingsproces. Emnet kan være alt fra vores forskellige redskaber til foredrag om relevante trends i din branche. Du bestemmer.

Vi arrangerer også effektive workshops på op til en dags virksomhed. Disse er altid ekstremt hands-on og bliver designet til at passe ind i det projekt, du er i gang med og med dine mål for øje. Sammen definerer vi, hvilke konkrete resultater, der skal komme ud af dagen, og så skaber vi workshoppen på en sådan måde, at vi når det – og mere til.

Vi arrangerer også kurser i vores forskellige metoder. Disse varer 2 dage, og de er designet til, at du i god ro og mag og med brug af talrige hands-on øvelser kan blive godt klædt på til at skabe TRÆFSIKKER VÆKST i din virksomhed. På kursus-delen samarbejder vi bl.a. også med Teknologisk Institut, hvor vi underviser.

Kontakt os og lad og lad os hjælpe dig med at komme godt og trygt videre.